Turinabol

65,00 лв.

Turinabol

100 Tablets x 10mg.

Производител- Pharm Meds

Категория: Етикет:

Описание

Turinabol (познат също като Tbol или Chlorodehydromethyltestosterone) е орален анаболен стероид, разработен през 60-те години в Източна Германия. Този стероид е известен със своите умерени анаболни и ниски андрогенни свойства, което го прави предпочитан избор за атлети, които търсят безопасен начин за изграждане на чиста мускулна маса и увеличаване на физическата си сила без изразени странични ефекти.

Състав и Механизъм на Действие

  • Активна съставка: Chlorodehydromethyltestosterone е модифицирана форма на метандиенон (Dianabol), но със значително по-ниско андрогенно действие. Тази химическа структура позволява на Turinabol да предоставя умерено, но стабилно анаболно действие без значителна ароматизация (превръщане в естроген).
  • Механизъм на действие: Turinabol увеличава синтеза на протеини и задържането на азот в мускулите, което води до постепенно натрупване на чиста мускулна маса. Тъй като не се ароматизира, рискът от странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода е минимален.

Приложение и Ползи

  • Чиста мускулна маса: Turinabol е известен с това, че помага за изграждането на твърда и чиста мускулна маса, без значително задържане на вода, което го прави идеален за цикли на рязане (cutting) или за атлети, които искат да избегнат покачването на тегло.
  • Увеличаване на силата: Продуктът спомага за увеличаване на физическата сила и издръжливост, като същевременно подобрява възстановяването след тренировки.
  • Нисък риск от странични ефекти: Благодарение на ниското си андрогенно действие, Turinabol е подходящ за тези, които искат да избегнат тежките странични ефекти, свързани с други стероиди.

Дозировка

  • Типична дозировка: Обичайните дози за мъже варират между 20-60 mg на ден, в зависимост от целите и нивото на опит на потребителя. За жени дозите обикновено са много по-ниски, около 5-10 mg на ден, за да се избегнат андрогенни странични ефекти.
  • Продължителност на цикъла: Циклите с Turinabol обикновено продължават между 6-8 седмици, поради неговото умерено, но устойчиво действие.

Странични Ефекти

  • Чернодробна токсичност: Както всички орални стероиди, Turinabol е алкилиран на позиция 17-алфа, което го прави токсичен за черния дроб при продължителна употреба или високи дози. Редовното наблюдение на чернодробните функции е препоръчително.
  • Андрогенни ефекти: Въпреки че андрогенните ефекти са минимални, при по-високи дози може да се появят акне, омазняване на кожата и ускорен косопад при предразположени индивиди.
  • Потискане на естествения тестостерон: Продължителната употреба на Turinabol може да потисне естественото производство на тестостерон, което налага следциклична терапия (PCT) за възстановяване на хормоналния баланс.

Забележка

Turinabol е мощен анаболен стероид, който трябва да се използва с повишено внимание и под медицински контрол, за да се избегнат възможни рискове и странични ефекти. Преди да започнете употребата на този продукт, консултирайте се с медицински специалист.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Turinabol”
All fields marked with an asterisk (*) are required