STROMBA

55,00 лв.

STROMBA

100 Tablets x 10mg.

Производител- Pharm Meds

Категория: Етикет:

Описание

Stromba, познат също като Stanozolol и често срещан под търговското наименование Winstrol, е популярен анаболен стероид, използван широко в бодибилдинга и атлетиката. Той се отличава със силни анаболни и слаби андрогенни свойства, което го прави подходящ за цикли на рязане (cutting) и подобряване на физическата издръжливост. Stromba е предпочитан от тези, които искат да постигнат добре дефинирана мускулатура без задържане на излишна вода.

Състав и Механизъм на Действие

  • Активна съставка: Stanozolol е синтетичен стероид, производно на дихидротестостерон (DHT), което означава, че не се ароматизира в естроген. Това го прави подходящ за тези, които искат да избегнат странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода.
  • Механизъм на действие: Stromba повишава синтеза на протеини и задържането на азот в мускулите, като същевременно увеличава производството на червени кръвни клетки. Това води до значително подобряване на физическата издръжливост и твърдостта на мускулите, без значително покачване на теглото.

Приложение и Ползи

  • Рязане и дефиниране на мускулите: Stromba е идеален за цикли на рязане, тъй като помага за запазване на мускулната маса, докато намалява подкожната мазнина и задържането на вода, което води до по-добре дефинирана и твърда мускулатура.
  • Подобряване на издръжливостта: Благодарение на способността си да увеличава броя на червените кръвни клетки, Stromba значително подобрява физическата издръжливост и способността за провеждане на интензивни тренировки.
  • Нисък риск от естрогенни ефекти: Тъй като Stanozolol не се ароматизира в естроген, рискът от странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода е минимален.

Дозировка

  • Типична дозировка: За мъже обичайните дози варират между 25-50 mg на ден при орален прием или 50 mg през ден при инжекционна форма. Жените обикновено приемат по-ниски дози, около 5-10 mg на ден, за да избегнат андрогенни странични ефекти.
  • Продължителност на цикъла: Циклите със Stromba обикновено продължават между 6-8 седмици. Поради умерената токсичност за черния дроб, по-продължителна употреба трябва да се избягва.

Странични Ефекти

  • Чернодробна токсичност: Както повечето орални стероиди, Stromba е 17-алфа алкилиран, което го прави токсичен за черния дроб при продължителна употреба или високи дози. Препоръчва се редовен мониторинг на чернодробните функции.
  • Андрогенни ефекти: Въпреки че има слаби андрогенни ефекти, употребата на Stromba може да предизвика странични ефекти като акне, омазняване на кожата и косопад, особено при предразположени индивиди.
  • Сухота на ставите: Поради липсата на задържане на вода, Stromba може да доведе до усещане за сухота в ставите, което може да причини дискомфорт при интензивни тренировки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “STROMBA”
All fields marked with an asterisk (*) are required