Halotestin

99,00 лв.

Halotestin

100 Tablets x 5mg.

Производител- Pharm Meds

Категория: Етикет:

Описание

Halotestin (търговско наименование на Fluoxymesterone) е силно андрогенен и мощен анаболен стероид, известен със своите изключителни способности да увеличава силата и агресията, без значително увеличаване на телесната маса. Този стероид е популярен сред атлети и бодибилдъри, които се подготвят за състезания или изпълняват интензивни силови тренировки, където максималната сила е от първостепенно значение.

Състав и Механизъм на Действие

  • Активна съставка: Fluoxymesterone е синтетичен стероид, производен от тестостерон, но с много по-силно андрогенно действие. Поради структурата си, Halotestin не се ароматизира в естроген, което го прави подходящ за употреба в цикли, насочени към увеличаване на силата и агресията.
  • Механизъм на действие: Halotestin стимулира синтеза на протеини и повишава задържането на азот в мускулите, което води до значително увеличаване на силата и физическата мощ. Той също така засилва агресията и мотивацията, което е особено полезно за атлети, подготвящи се за състезания.

Приложение и Ползи

  • Увеличаване на силата: Halotestin е един от най-мощните стероиди за увеличаване на силата, като често се използва от пауърлифтъри и бойци, които се нуждаят от максимална сила без значително покачване на теглото.
  • Подобряване на агресията: Този стероид значително увеличава агресията и фокуса, което може да бъде предимство в спортове, изискващи високо ниво на психическа и физическа интензивност.
  • Без задържане на вода: Поради липсата на ароматизация, Halotestin не предизвиква задържане на вода, което прави мускулите изглеждат твърди и дефинирани, особено по време на състезателни подготовки.

Дозировка

  • Типична дозировка: За мъже дозите обикновено варират между 10-40 mg на ден, в зависимост от целите и нивото на опит на потребителя. Поради силния ефект на Halotestin, се препоръчва употребата му да бъде ограничена до кратки цикли.
  • Продължителност на цикъла: Поради силната токсичност за черния дроб, цикли с Halotestin обикновено не надвишават 4-6 седмици.

Странични Ефекти

  • Чернодробна токсичност: Halotestin е силно хепатотоксичен, което означава, че може сериозно да увреди черния дроб при продължителна употреба или високи дози. Редовното наблюдение на чернодробните функции и употребата на чернодробни протектори е задължително.
  • Андрогенни ефекти: Поради силното си андрогенно действие, Halotestin може да предизвика сериозни странични ефекти като акне, омазняване на кожата, ускорен косопад, агресия и поведенчески промени.
  • Потискане на естествения тестостерон: Употребата на Halotestin може силно да потисне естественото производство на тестостерон, което налага следциклична терапия (PCT) за възстановяване на хормоналния баланс.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Halotestin”
All fields marked with an asterisk (*) are required