ANAPOLON

169,00 лв.

ANAPOLON

100 Tablets x 50mg.

Производител- Pharm Meds

Категория: Етикет:

Описание

Anapolon e най-мощният орален анаболен андрогенен стероид предлаган в търговската мрежа! Със значително по-висока анаболна активност от тестостерон или метилостостерон. Всеки начинаещ, който експериментира с този препарат, вероятно ще добави 5 до 15 кг мускулна маса и често този факт може да се случи в рамките на шест седмици с употребата му.

Този стероид води до много висока задръжка на вода. Това често няма голямо значение за потребителя, който може да се чувства много голям и силен, докато приема Анаполон. Трябва да се отбележи обаче, че много бързото натрупване на мускулна маса може също да постави твърде голям стрес върху съединителната тъкан на организма.

Прием на Anapolon
Приема на повече от 100 мг дневно крие рискове от сериозно предозиране. По този начин се натоварват много вътрешни органи в тялото и жлезите с вътрешна секреция са изложени на риск. Обикновено атлетите употребяват Анаполон 50 два пъти дневно по 25 мг, а в напреднала фаза и основен период не повече от 100 мг.

ВНИМАНИЕ!

ТОЗИ ПРОДУКТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ОТ НАПРЕДНАЛИ СПОРТИСТИ!

Действие и ефект на Anapolon
Анаполон е най- мощния и ефективен орален стероид. Препарата е изключително силно андрогенен и в същото време е много анаболен. Поради тази причина за най-кратко време се достига огромен прираст на сила и мускулна маса. Не е рядкост увеличаването на теглото с 5-7 кг и повече в течение на 14 дни. При което произхожда частично повишаване увеличението на вода в организма, водещо до бързо увеличиване на мускулния обем и в рекордно време придава на тези, които го употребяват масивен вид. Следователно е възможна появата на стрии.

Анаполон обеспечава количествен прираст на мускулатура. Той „смазва“ ставите, тъй като задържа вода в тях, което се явява не малозначителен фактор за огромният прираст на сила и облекчава атлетите в тренировките. От още по-голяма полза е на тези спортисти, които страдат от болки в ставите.

Допълнителна информация
Anapolon (Анадрол) е един от най-силните орални анаболени стероиди. Много подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и тегло. Това е американското название на оксиметолона, произведен за първи път от „Sупtех” през 1993 г. вече спрян от употреба там. В момента се произвежда в Испания, Израел , Бразилия и Мексико като мексиканската версия се фалшифицира най-рядко.

Познат и Като „Anadrol 50″ и „Anapolon”, той е предназначен първоначално за лечение на анемия, контролиране развитието на рак на гърдите при жените, за компенсация на загубата на тегло при СПИН и остеопорозис. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва” ставите – от една страна това увеличава силата, от друга – атлети с болки в тях тренират безболезнено.

Митове и легенди
Той е определен, като най-мощният от оралните стероиди, за неговата мощ се носят легенди. Той е способен за един час да превърне мускулатурата на обикновенния посетител на бодибилдинг залата в предмет на завист на неговите колеги по тренировка.

Гледайки строежа на молекулата на оксиметалона, тя малко напомня строежа на молекулата на станозолола. И в двата случая били направени основни изменения в пръстена. Това било направено с цел да не се допусне ароматизацията на стероида. Целта била постигната — оксиметолон се оказал неподвластен на действието на ароматизацията.

За съжаление, не всичко било толкова добре – оказало се, че оксиметалона проявява твърде силна и съществена, прогестагенна активност. Дали това е свързано с произхода и особеностите на неговия строеж, дали обладава способност да се превръща в женския полов хормон прогестерон, но факта си остава факт: приема на този стероид е съпътстван от всички „прелести“ на процеса на ароматизация.

Но както и да е, на практика нещата стоят така или даже малко по-лошо, в случай на ароматизиране на препарата — антиестрогените въобще не помагат. Наистина, ефекта може значително да се намали при едновременния прием на оксиметолон заедно със станозолол — този стероид се явява, както добре знаете, антагонист на прогестерона.

Оксиметолон не се превръща в дехидротестостерон, въпреки това, той проявява висока активност в кожната повърхност на главата. Следствие на тази активност, като правило, се получавва падане на косми. Първоначалното предназначение на оксиметолона е лечение на анемия , което е свързано с неговата способност значително да увеличивава количеството на червените кръвни телца — еритроцитите. И поради тази причина при приема на препарата се увеличива кръвонапълването на мускулите, атлетите чувстват потресаващ ефект на „напомпване“. По отношение на андрогенните рецептори, то активността на оксиметолона е крайно ниска, той почти има способност да стабилизира тези рецептори.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ANAPOLON”
All fields marked with an asterisk (*) are required