TESTO MIX.

59,00 лв.

TESTO MIX.

Vial 10ml. x 250mg./ml.

Производител- Pharm Meds

Категория: Етикет:

Описание

Testo Mix е комбиниран анаболен стероид, който съдържа различни естери на тестостерона. Тези естери имат различна скорост на освобождаване, което осигурява стабилни нива на тестостерон в организма за продължителен период от време. Най-популярният вариант на Testo Mix е известен като Сустанон 250, който включва четири различни тестостеронови естера: тестостерон пропионат, тестостерон фенилпропионат, тестостерон изокапроат и тестостерон деканоат.

Основни характеристики на Testo Mix (Сустанон 250)

  1. Състав:
    • Тестостерон пропионат (30 mg): Бързо действащ естер с кратък полуживот, който започва да действа в рамките на няколко часа след инжектиране.
    • Тестостерон фенилпропионат (60 mg): Сравнително бързо действащ естер, който осигурява продължително освобождаване на тестостерон.
    • Тестостерон изокапроат (60 mg): Естер със среден полуживот, който поддържа нивата на тестостерон стабилни в организма.
    • Тестостерон деканоат (100 mg): Бавно действащ естер, който осигурява продължително освобождаване на тестостерон в продължение на седмици.
  2. Предимства:
    • Постоянни нива на тестостерон: Комбинацията от различни естери осигурява стабилни нива на тестостерон в кръвта, намалявайки нуждата от чести инжекции.
    • Универсалност: Подходящ както за натрупване на мускулна маса, така и за изчистване на мазнини.
    • Подобрено възстановяване и издръжливост: Повишеното производство на червени кръвни клетки подобрява кислородния транспорт и издръжливостта.
  3. Ефекти:
    • Увеличаване на мускулната маса и сила: Както всички форми на тестостерон, Testo Mix подпомага увеличаването на мускулната маса и силата, като стимулира протеиновия синтез и задържането на азот в мускулите.
    • Подобрено възстановяване: Повишените нива на тестостерон подобряват времето за възстановяване между тренировките и намаляват мускулната умора.
  4. Нежелани ефекти:
    • Естрогенни ефекти: Тъй като Testo Mix може да се ароматизира в естроген, има риск от гинекомастия и задържане на вода. Използването на ароматазни инхибитори може да помогне за минимизиране на тези ефекти.
    • Андрогенни ефекти: Може да включват акне, омазняване на кожата, косопад при предразположени индивиди и увеличено окосмяване по тялото.
    • Потискане на естественото производство на тестостерон: Използването на Testo Mix потиска естественото производство на тестостерон, което може да изисква пост-цикъл терапия (PCT) след приключване на цикъла.
  5. Приложение и дозировка:
    • Стандартната доза за Testo Mix варира между 250-500 мг седмично, инжектирана веднъж или два пъти седмично. За напреднали потребители дозата може да бъде по-висока, в зависимост от целите и толерантността.

Заключение

Testo Mix е мощен и универсален стероид, подходящ за различни цели, включително натрупване на мускулна маса и изчистване на мазнини. Благодарение на комбинацията от различни естери, той осигурява постоянни нива на тестостерон в организма. Въпреки това, трябва да се използва с внимание поради потенциалните странични ефекти и необходимостта от пост-цикъл терапия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “TESTO MIX.”
All fields marked with an asterisk (*) are required